Hoppa till huvudinnehållet

Lysvik har sex raka segrar – vann mot Västanvik 2 med 3-1

Publicerad:
Västanvik 2 förlorade mot Lysvik

Lysvik är i riktigt bra form just nu. På söndagen kom seger nummer sex i rad, efter 3-1 (2-0) borta mot Västanvik 2. Det innebär också att Västanvik 2 har nio raka förluster i division 7 Värmland norra herr i fotboll.

Lysviks lagledare Kristina Svensson tyckte till om matchen:

– Ingen bra match från vår sida tyvärr, många individuella misstag. Vi hamnade fel i positionerna och om man ser på hur det såg på planen så kan det nog tyvärr ha smugit sig in lite underskattning. Endast andra halvan av andra halvlek som ser okej ut. Gott ändå att vi trots detta vinner matchen, och att segersviten får fortsätta. En applåd för VAIF också som tagit många steg framåt sedan vårt förra möte.

Filip Nordén gjorde två mål och Johan Pettersson ett mål för Lysvik, enda målskytt för Västanvik 2 blev Ammanuel Kibrom.

För Lysvik gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Västanvik 2 är på åttonde och sista plats.

Söndag 5 september 16.00 spelar Västanvik 2 borta mot Viking FK/ NVFF. Lysvik möter Viking FK/ NVFF hemma på Myrborgen lördag 28 augusti 17.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland norraFotbollGranevikLysviks IF herrVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.