Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Torsby U tog ännu en seger

Publicerad:
Torsby U vann mot Kils AIK
Torsby U vann mot Kils AIK

Torsby U är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Kils AIK hemma på Leksbråten på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-0 (1-0) innebär att Torsby U nu har sex segrar i följd i division 5 Värmland västra herr i fotboll.

– Återigen var det dags för en sexpoängs match idag mot Kil. Vi tar kommandot direkt ifrån start och får matchbilden dit vi vill. Vi gör 1-0 i minut 27. Känns kontrollerat i första halvlek. Vi inväntar oss en anstormningen det kommer ingen, visst Kil trycker fram men vi håller oss till vår gameplan. Och vi gör 2-0 med 30 minuter kvar. Vi har bud på flera mål. Extra plus idag till Emil "Väggen" Hedén i mål, kommenterade Torsby U:s tränare Andreas Nordlander.

Kils AIK:s tränare Georg Nylund tyckte till om matchen:

– Jämn match men idag var Torsby ett strå vassare och fick utdelning på sina chanser. Vi gjorde så gott vi kunde för att få in en kvittering i andra halvlek men Torsby satte stopp och gjorde det bra.

Matchen förblev jämn målmässigt till Torsby U tog ledningen i 27:e minuten, genom Kristoffer Fallgren. Med en halvtimme kvar att spela nätade Kristoffer Fallgren och ökade ledningen för Torsby U. 2-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Torsby U är kvar på andra plats, och Kils AIK stannar på femte plats, i tabellen.

Söndag 29 augusti 14.00 spelar Torsby U borta mot Svanskog. Kils AIK möter Värmlandsbro borta på Brovallen onsdag 25 augusti 19.00.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland västraFotbollKils AIKLeksbråtenTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.