Hoppa till huvudinnehållet

Golf från Moregolf Mastercard tour

Publicerad:

Följ den nordiska eliten i Moregolf Mastercard tour när PGA Championship Landeryd Masters avgörs.

Sändningen startar klockan 11.00.

Leder tävlingen efter tre dagars spel gör Christopher Feldborg Nielsen på minus 10 (71, 66, 66), tvåa ligger Gustav Adell på minus 5 (70, 70, 68) och tre är Christoffer Baumann på minus 4 (74, 65, 72).

Här finns hela tävlingens leaderboard.

Vissa appanvändare kan ha problem att se sändningen. Om du är drabbad rekommenderar vi telefonens webbläsare istället.

Artikeltaggar

GolfKatrineholm

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.