Hoppa till huvudinnehållet

Hanna Hellquist smakar på livet med Erik och Lotta

Publicerad:
Reporter Carl Edlom
Carl Edlom
carl.edlom@nwt.se
Hanna Hellquist är en av gästerna i "En smak på livet”.
Hanna Hellquist är en av gästerna i "En smak på livet”. Foto: Jessica Gow

Programledarparet Lotta Lundgren och Erik Haag är aktuella med en ny serie där de låter en middagsgäst ta del av sinnesintryck som ska aktivera minnen och känslor. Programserien heter "En smak på livet" och premiäravsnittet sänds den 29 augusti.

Bland gästerna finns Hanna Hellquist som medverkar den 12 september.

– Det var på riktigt en av de roligaste dagarna i mitt liv! Vi åt så gott, och jag fick träffa mina bästa vänner. Det kändes som Min stora dag. Vill göra det igen, säger Hanna Hellquist i ett pressmeddelande till NWT.

Jonas Gardell: "De mest älskade varelserna är hatade i Karlstad"

Bland övriga gäster finns bland andra Marianne Mörck och Jonas Gardell.

Artikeltaggar

Hanna HellquistJonas GardellKändisarMarianne MörckNöje/KulturTVTV4

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.