Seger för Lysvik som förlänger vinstsviten

Publicerad:
Spelande tränaren (Filip Nordén) gjorde två av målen. Foto: Ämterviks FF

Fjärdeplacerade Lysvik förlänger segersviten i division 7 Värmland norra herr i fotboll, på söndagen vann vinstmaskinen borta mot serieledande Ämtervik U. Efter segersiffrorna 3-1 (2-0) har nu Lysvik fyra raka segrar. Ämtervik U:s svit på åtta matcher i rad utan förlust bröts dock.

– Härlig seger mot ett topplag igen. Vi gör ett mål direkt i matchinledningen som blir bortdömt. Men hinner ändå med två mål i första halvlek. Matchens lirare är Oscar Larsson som förtjänstfullt tar bort deras starkaste offensiva spelare, kommenterade Lysviks lagledare Kristina Svensson efter matchen.

Filip Nordén gjorde två mål och Sebastian Jakobsson ett mål för Lysvik, målet för Ämtervik U gjordes av Olof Palmberg.

Söndag 29 augusti 14.00 spelar Ämtervik U borta mot Edebäck-Uddeholm. Lysvik möter Emtarna hemma på Myrborgen onsdag 18 augusti 19.00.

Artikeltaggar

Ämterviks FF UDivision 7 Värmland norraFotbollLövviksvallenLysviks IF herr

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare