Värmlänningar får dela på lotterivinst

Publicerad:
Klas Dyrbäck var en av vinnarna när Postkodlotteriet delade ut 200 000 kronor till åtta vinnare i Grums. Han blev uppringd av Magdalena Forsberg, som meddelade vinsten. Foto: Postkodlotteriet

Invånare i Grums får tillsammans dela på 200 000 kronor. Detta efter att Svenska Postkodlotteriet dragit en vinnande postkod i kommunen.

Åtta vinnare på postkoden 664 34 HI har tillsammans 19 lotter, vilket gör att varje lott blir värd 10 527 kronor. Några av vinnarna blev nyligen uppringda av tidigare skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg, som är en av Svenska Postkodlotteriets vinstutdelare. En avdem som blev uppringd är Klas Dyrbäck, 46. Han och hans fru Anna har tillsammans vunnit 42 108 kronor.

– Tack så mycket! Det kanske blir en liten resa till ett varmare ställe i vinter. Och på söndag fyller Anna år, så då passar vi på att fira med tårta, säger han i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

GrumsPostkodlotterietTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare