Tre nyheter du inte vill missa

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Här är tre nyheter från nwt.se som du inte vill missa.

Siri, 5, misstänkt torterad – styvpappa efterlyst via Interpol

Hennes mamma och styvpappa misstänks ha torterat henne när hon var fem år gammal. Nu hoppas Siri, i dag tio år, och hennes familjehemsföräldrar på rättegång - efter att tingsrätten efterlyst styvpappan via Interpol.

Lina Watz om reaktionerna efter sommarpratet: ”Det har varit helt galet”

Paralympicsaktuella Lina Watz sommarprat i P1 berörde många. Hon pratar bland annat om hur det var att komma tillbaka till sjukhuset som sjuksköterska och glädjen när hon fick beskedet att hon var en del av Paralympicstruppen till Rio de Janeiro 2016.

Ängsbackautbrottet: Över 80 smittade – och det kan bli fler

82 personer har nu bekräftats med covid-19 efter tantrafestivalen på Ängsbacka i Molkom tidigare i sommar. Biträdande smittskyddsläkaren Anna Skogstam befarar att det blir fler.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.