Hoppa till huvudinnehållet

Ingen företagssalong i september – nya datumet spikat

Publicerad:
Företagssalongen flyttas fram till 28 oktober, meddelar arrangören Jacob Lund.
Företagssalongen flyttas fram till 28 oktober, meddelar arrangören Jacob Lund. Foto: Olov Öström

Det blir ingen företagssalong på Stadshotellet i Karlstad i september. På grund av rådande pandemi har datumet för höstens salong flyttats fram till 28 oktober.

– Septembersalongen var fullbokad och känslan är att alla flyttar med till oktober. Lite segt är det då vi planerat i ett år för detta, men vi får se det positiva och att det blir första gången det blir en oktoberaktivitet. Och nu lär vi oss att jobba med korta puckar och snabba anpassningar, säger arrangören Jacob Lund på Närverket.

Tidigare har företagssalongen, en mötesplats för näringslivet, alltid ägt rum i september och januari. Sedan pandemin bröt ut har två tidigare salonger ställts in.

– Nu ska alla inblandade utställare, föreläsare, värdar och så vidare kontaktas. Det är många hundra inblandande innan vi kan ta emot den första besökaren, och de ska ha en eloge för att de är på tå, säger Jacob Lund.

Nu hoppas han på att återöppningen av samhället blir av i september enligt regeringens plan. Det skulle bland annat innebära slopade deltagarbegränsningarna för allmänna sammankomster. Och då blir det alltså en företagssalong på på Elite Stadshotellet Karlstad den 28 oktober.

– Vilken glädje det kommer att bli när det äntligen blir av.

Företagssalongen tar sikte mot septemberFöretagssalongen ställs in - igenFöretagssalongen ställs in på grund av coronaMota bort smittan med "coronastav"

Artikeltaggar

Elite StadshotelletFöretagssalongenJacob LundKarlstadNäringslivNärverketNätverkPandemiVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.