Café Smakbiten har gått i konkurs

Publicerad:
Linda-Marie Hedesund serverar en av gästerna inne på Smakbiten. Foto: Helena Lundberg

Den tredje augusti begärdes café Smakbiten i Karlskoga i konkurs och enligt dem själva så var det pandemin som tog knäcken på dem.

För 14 år sedan startade Café Smakbiten i liten skala vid Alfred Nobels torg. Från början skulle man satsa mest på catering men kundkretsen växte och fler ville sitta ner och ta en kopp kaffe. Det ledde till att caféet flyttade till större lokaler på Loviselundsvägen.

Där började man med underhållning i form av Arrangemanget Kura skymning där många artister, kända och okända, har spelat. Men nu är det slut med det.

Tidningen har sökt ägaren Linda-Marie Hedesund men inte fått någon kontakt. Men på deras hemsida skriver hon om konkursen.

"Det är med sorg i hjärtat vi måste meddela att vi nu tagit beslutet att stänga Cafe Smakbiten. Hur gärna vi än vill så går det inte längre. Vi har som många andra förlorat kampen mot pandemin".

Konkursen har registrerats hos Bolagsverket och inleddes den 3 augusti.

Artikeltaggar

Alfred Nobels torgBolagsverketKarlskogaKonkurserLoviselundsvägenNäringslivNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare