Insändare: Tråkigt för många musikälskare att Johannes slutar

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
”Johannes Gustavsson har varit otroligt uppskattad som dirigent för oss som älskar symfonisk musik och opera”, skriver insändarskribenten.
Foto: Jan Fleischmann
Kastar mig över datorn för att uttrycka min sorg över att vår fantastiske dirigent Johannes Gustavsson lämnar sitt chefsdirigentskap för Wermland opera.

Detta är något jag befarat. Jag har ingen information om anledningen till detta beslut men för mig och många, många musikälskare i Värmland är detta väldigt tråkiga nyheter. Johannes Gustavsson har varit otroligt uppskattad som dirigent för oss som älskar symfonisk musik och opera, inte minst för de fantasieggande introduktioner han hållit inför konserterna på sitt karakteristiska Arvikamål, sina kunskaper och sin humor. Vi kommer att sakna Johannes Gustavsson mycket!

Helena Vermcrantz

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.