Hoppa till huvudinnehållet

Betyg: De var bäst i likamatchen mot Varberg

Publicerad:
Victor Edvardsen var bäst i Degerfors.
Victor Edvardsen var bäst i Degerfors. Foto: Tommy Pedersen/TT

Degerfors fick med sig en poäng i mötet med Varberg. Edvardsen gjorde 1–0 för de rödvita och det såg länge ut att bli tre poäng men Matthews kvitterade och matchen slutade 1–1. Här är DIF-spelarna som var bäst.

Daniel Janevski

Blott tredje starten för säsongen men gjorde det riktigt bra. Redde ut det mesta och var trygg med boll. En mycket stabil insats från den forne Gais-försvararen.

Christos Gravius

Transporterade boll på ett bra sätt och var finurlig som alltid med snabba vändningar och oväntade finter. Var extremt bra i första halvlek, men inte lika bra i andra. Hittade djupledslöpande anfallare flera gånger om och var allmänt bra i passningsspelet.

Victor Edvardsen

Gör lagets enda mål och det är som alltid väldigt mycket som kretsar kring göteborgaren. Han är inblandad i de flesta farligheter framåt och så även idag. Var nära att skjuta in ett ledningsmål i slutet. Bäst i Degerfors.

Artikeltaggar

AllsvenskanChristos GraviusDaniel JanevskiDegerfors IF HerrFotbollVictor Edvardsen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.