Hoppa till huvudinnehållet

Köpcentrets glädjebesked: klart med fyra nya butiker

Publicerad:
Madeleine Ward, centerchef vid Töcksfors shoppingcenter berättar att fyra nya butiker öppnar där i höst.
Madeleine Ward, centerchef vid Töcksfors shoppingcenter berättar att fyra nya butiker öppnar där i höst. Foto: Helena Karlsson

Gränshandeln växlar upp i takt med att smittotalen minskar och fler vaccineras. Det påverkar även kedjornas satsningar.

– Nu är det klart att hela fyra nya butiker öppnar hos oss på Töcksfors shoppingcenter.

Centerchefen Madeleine Ward är mycket glad när hon presenterar den positiva nyheten. Efter en tyngre period för handeln längs gränsen mot Norge börjar branschen åter vädra morgonluft.

– Vi ser att försäljningen hos oss blir bättre för varje dag. Allt fler kunder hittar till oss igen och nu är det också klart att vi får fyra nya butiker redan i höst. Det är vi väldigt glada för.

– En av dem är glasögonkonceptet Eye eye som troligen öppnar i september i hörnlokalen tvärs över för Dressmann. Och i Lekextras gamla lokal nära Eurocash flyttar frisören Holberg Nielsen in, säger Madeleine Ward.

Nya branscher

Och det är inte slut med det. I höst väntar ytterligare två etableringar i Töcksfors shoppingcenter.

– Jag kan ännu inte säga vilka branscher det är, men inga av dem finns hos oss sedan tidigare.

Centrumledningen jobbar även vidare med idén om en biltvätt i parkeringshuset.

– Det är något som vi tror skulle gå väldigt bra där kunderna sedan kan parkera, shoppa och låta bilen torka ordentligt.

Systembolaget en dröm

– Vi har även sparat en stor lokal i centret eftersom vi fortsätter att jobba för en framtida Systembolaget-butik. En sådan skulle betyda väldigt mycket för oss, säger Madeleine Ward.

– Fyra nya butiker är förstås väldigt roliga tillskott och vi försöker hjälpa med Olav Thon-gruppens arbete, säger kommunalrådet Daniel Schützer (S).

Artikeltaggar

Daniel SchützerHandelMadeleine WardOlav Thon-gruppenTöcksforsTöcksfors shoppingcenter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.