Hoppa till huvudinnehållet

Crossfit Games: Emma föll tillbaka

Publicerad:

Emma Tall, Crossfit Karlstad ligger på 18:e plats efter första dagens tävlingar i Crossfit Games i Madison, Wisconsin. I dag vilar elitdamerna.

Överlägen ledare är Australiens storfavorit Tia-Clair Toomey, som vann tre av fyra event första dagen.

Emma Tall tog en stark tredjeplats i onsdagens inledande event och fick precis den start som behövdes. Hennes styrka i simningen och kajakpaddlingen gjorde att hon, efter dryga 70 minuters tävlande, var endast 15 sekunder efter omöjliga Toomey.

Tionde platsen i styrkeventet med släddragning och muscle ups var också klart godkänt, då hon även klarade tidsgränsen med över en minut.

Sprintlöpningen över 550 yards och avslutande 55 repetitionerna i wall walks och thruster innebar att hon föll tillbaka i totalen, då det blev 30:e respektive 29:e i grenarna.

Torsdag är vilodag för elitdamerna som på fredag utmanas med fyra varv repklättring, stakning och bära en sandsäck över arenans gräsmatta. Dagen avslutas med att deltagarna ska gå på händerna över en rad hinder på en 50 meters bana.

Artikeltaggar

CrossfitCrossfit GamesMadison

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.