Hoppa till huvudinnehållet

Värmländske NHL-spelaren tar plats i all star-lag

Publicerad:
Rasmus Asplund är en av NHL-spelarna som den 5 augusti spelar en all star-match i samband med Sports Heart Camp i Tumba.
Rasmus Asplund är en av NHL-spelarna som den 5 augusti spelar en all star-match i samband med Sports Heart Camp i Tumba. Foto: Adrian Kraus

Nästa vecka samlas en lång rad NHL-stjärnor i Tumba för att spela en all star-match under Sports Heart Camp, ett läger som vill ge alla barn möjlighet att idrotta. Flera värmlandsbekantingar kommer att finnas med på isen.

Till det stora idrottslägret Sports Heart Camp i Stockholm kommer många barn för att under några dagar i augusti prova på sporter och tränas av stjärnor i bland annat fotboll, basket och ishockey. De som lever i ekonomiskt utanförskap kan genom stipendium vara med på lägret.

Den 5 augusti spelas all star-matchen till stöd för Sports Hearts arbete. Matchen kommer att spelas inför publik, men också sändas på Cmore klockan 18.

Bland spelarna som kommer att vara med på uppvisningsmatchen hittar vi Rasmus Asplund, Oliver Kylington och Adam Werner.

New York Rangers-proffset Mika Zibanejad drog ihop ett 30-tal svenska NHL-stjärnor för uppvisningsmatchen 2019.
New York Rangers-proffset Mika Zibanejad drog ihop ett 30-tal svenska NHL-stjärnor för uppvisningsmatchen 2019. Foto: Naina Helén Jåma/TT

NHL-spelarna i all star-matchen

Rasmus Asplund

Emil Bemström

Tobias Björnfot

Adam Boqvist

Jesper Boqvist

Jesper Bratt

Philip Broberg

Erik Brännström

Nicklas Bäckström

Kevin Fiala

Axel Jonsson Fjällby

Filip Gustafsson

Alexander Holtz

Mattias Janmark

Andreas Johnsson

William Karlsson

Andrian Kempe

Oliver Kylington

William Lagesson

Jacob Larsson

Elias Lindholm

Alexander Nylander

William Nylander

Victor Olofsson

Lucas Raymond

Linus Sandin

Rasmus Sandin

Kevin Stenlund

Victor Söderström

Marcus Sörensen

Alexander Wennberg

Adam Werner

Artikeltaggar

Adam WernerIshockeyNHLOliver KylingtonRasmus Asplund

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.