Värsta semestern någonsin

Signerat
PUBLICERAD:
Inte min rygg.
Foto: CHRISTINE OLSSON / TT

Så är man då tillbaka efter fyra veckors ”semester”. Och det var nog en av de värsta jag varit med om. Andra semesterdagen fick jag ryggskottet från helvetet som bara inte ville gå över. Nu hade jag inte planerat så mycket eftersom pandemin fortfarande gör det krångligt att resa. Men jag hade tänkt bila runt lite i södra Sverige, med föräldrahemmet i Växjö som bas, men nu blev det inget av med det. Inte heller blev det någon rensning av källarförrådet eller omsortering i bokhyllorna. Till råga på allt var det värmebölja.

Lagom till sista semesterveckan vågade jag och min rygg mig ändå på att köra ner och hälsa på föräldrarna i Växjö, men mycket mer än så blev det inte. Och så plötsligt var det dags att jobba igen...

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.