Hoppa till huvudinnehållet

Livemusik i Liljedal – med Sven Ingvars-legend

Publicerad:
Före detta medlemmen i Sven-Ingvars, Ingvar Karlsson, kommer att uppträda med sina ”gamla polare” i hamnen vid Liljedal.
Före detta medlemmen i Sven-Ingvars, Ingvar Karlsson, kommer att uppträda med sina ”gamla polare” i hamnen vid Liljedal. Foto: Privat

Hallå där, Pernilla Nilsson, medarrangör till det kommande evenemanget ”Bryggkväll med Ingvar Karlsson och Gamla Polare” som tar plats den 28 juli vid hamnen i Liljedal.

Hur kom det sig att den här bryggkvällen blev till?

– Ingvar Karlsson och hans kompisar uppträdde på invigningen av Glassbruket i Liljedal. Då nämnde vi att vi skulle göra ett evenemang längre fram för att tjejerna som driver Glassbruket tycker att det är kul men framför allt för att få folk att upptäcka Liljedal och glasskaféet.

Hur ser planen ut för eventet?

– Insläppet starar 16.30 och själva spelningen pågår mellan 17.00 och 19.00, med paus. Det kommer att finnas 300 sittplatser utomhus och just nu har ungefär hälften av platserna fyllts. Kils Slakteri kommer att finnas på plats för att sälja hamburgare, Bosse kommer att vara på plats med sin kaffemoped från Fogarolli, den obemannade butiken 24Food kommer vara bemannad och så självklart kan man köpa glass.

Vilka är de ”gamla polarna”?

– Jonny Nilsson, Anders Andersson och Karl-Anders Forsgren.

Behöver man köpa biljett?

– Vi tar emot anmälan i Glassbruket, men man kan även mejla och all information om evenemanget finns på vår Facebook- och Instagramsida. Evenemanget kostar ingenting, det viktiga är att folk kommer och att det blir en rolig grej.

Har ni fått stöd från kommunen?

– Kommunen har varit med och godkänt evenemanget, gett oss tillstånd för att få ha det över huvud taget. Dessutom har de hjälpt till att marknadsföra evenemanget, så de har varit hjälpsamma.

Hamnen i Liljedal där evenemanget kommer att ta plats.
Hamnen i Liljedal där evenemanget kommer att ta plats. Foto: Privat

Artikeltaggar

Ingvar KarlssonLiljedalMusikNöje/KulturPernilla NilssonSven-Ingvars

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.