Hoppa till huvudinnehållet

I NATT: ”Jämt flöde av fyllerelaterade händelser”

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen beskriver natten i Värmland som fylld med fyllerelaterade händelser.

– Inget som sticker ut, ett jämt flöde av fyllerelaterade händelser, trafikbrott, ofog med högt spelande fordon och misshandlar. Kanske lite mer än vanligt eftersom det är löningshelg, säger Lars Hedelin, presstalesperson för polisen i region Bergslagen.

Vid 22-tiden inkom ett larm till polisen om flertalet buskörande mopeder på ett campingområde i Årjängs kommun. Polisen åker till platsen och avvisar tre ungdomar från området samt håller ett uppfostrande samtal med dem. Polisen har även ett samtal med ungdomarnas vårdnadshavare.

Artikeltaggar

ÅrjängBilburen ungdomBrott & blåljusFylleriMisshandelTrafikbrottVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.