Hoppa till huvudinnehållet

Löningshelg – så var polisens kväll och natt

Publicerad:
Det har varit en del att göra för polisen under natten.
Det har varit en del att göra för polisen under natten. Foto: Johan Nilsson/TT

En del fylla och stök – men inga större händelser som sticker ut. Så sammanfattar polisen fredagskvällen och natten mot lördagen.

Krogrestriktionerna är lättade och människor rör sig ute igen. Det innebär också mer jobb för polisen.

– Vi har haft runt 700 ärenden i hela regionen i natt. Vi har inget större som sticker ut i Värmland. Det har varit mycket att göra, det är som att sammanfatta en helgnatt generellt, Vi är tillbaka på den nivån som var innan pandemin med en del fylla och omhändertagande, säger Mathilda Borgström, vakthavande befäl hos polisen i region Bergslagen.

Knackade på bilen – blev slagen med basebollträ

En händelse som stack ut under fredagskvällen var att en man blev misshandlad med ett basebollträ i Sunne.

– Det är anmält som grov misshandel. Vi har haft en större insats på plats som har sökt efter de misstänkta. Den målsägande är född 1990. Han transporterades med ambulans till Torsby sjukhus. Vi har en del vittnesuppgifter, men inga gripna. Vi får ta det utredningsvägen, säger Mathilda Borgström.

Artikeltaggar

Brott & blåljusFylleriMisshandelVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.