Nya ägare till stuga i Sörsjön – 1 050 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Näsfjället 9 i Sörsjön är nu klar.

Nya ägare blir Anna Karin Cecilia Åhlberg, 43, och Mats Johan Åhlberg, 51, från Leksand som köper fastigheten av Lars Magnus Olsson. Husets byggår är 1985 och det har en boyta på 40 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i juni 2021 och priset blev 1 050 000 kronor.

För bara några månader sedan såldes ett annat hus alldeles i närheten, på Näsfjället 5. Där landade priset på 1 150 000 kronor för ett något större hus på 42 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDalarnas länFastighetsaffärerMalung-Sälen kommunSörsjön

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare