Hoppa till huvudinnehållet

Andra raka för Endwithastar

Publicerad:

Endwithastar, som tränas av Carina Bäckman Gustavsson, har hittat en härlig formtopp. Under torsdagskvällen kom den andra raka segern när hon vann V64-2 i Örebro.

Som vanligt var det Jan Silvén som körde Endwithastar och de fick en kanonstart när det blev andra par utvändigt trots ett tillägg. Varvet från mål gick Silvén fram utvändigt om ledaren och Endwithastar vann mycket enkelt före Jane Attack.

Även Björn Goop vann ett V64-lopp, en seger som togs tillsammans med Gazza B.R. Han tog något galoppsteg i starten och tappade en del mark men sedan löste det sig bra. Gazza B.R. fick fin draghjälp av Västerbo Cobber och spurtade till seger. I samma lopp var Jan Silvén trea från spets med Julita Express.

Före V64-spelet vann Morgan Ivarsson med Ad Astra till oddset 50,61. Ad Astra fick trava utvändigt om ledande Princess Coron och kopplade segergreppet en bit in på upploppet.

I lopp tio slutade Black Alex tvåa. Mikael J Andersson körde fram till utvändigt om ledaren och Black Alex gjorde ett strongt lopp bakom vinnande No Pressure.

Artikeltaggar

Björn GoopJan SilvénMikael J AnderssonMorgan IvarssonÖrebroTravV64

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.