Agenten bekräftar: Degerfors utropstecken jagas av flertalet klubbar

Fotboll
PUBLICERAD:
Abdelrahman Saidi dundrar, efter en läcker dribblingsaktion, här in 1–1 i söndagens förlust mot Hammarby (1–5).
Foto: Ali Lorestani/TT
Två av de intresserade klubbarna kommer att scouta Abdelrahman Saidi på plats den närmaste tiden. Det bekräftar utropstecknets agent Daniel Rönnberg i en intervju med Fotbollskanalen.

Abdelrahman Saidi toppade en ny imponerande insats med en läcker kvittering till 1–1 i söndagens förlust mot Hammarby.

Fyra dygn senare, på torsdagen, öppnade det svenska transferfönstret och agenten Daniel Rönnberg bekräftar att Saidis allsvenska start har gett eko.

Flera klubbar är intresserade och två av dessa kommer att ta sig en titt live under den närmaste tiden, bekräftar Rönnberg mer precist för Fotbollskanalen.

– Men jag vill påpeka att "Abdo" är 100 procent fokuserad på Degerfors och inget annat. Det finns ingen stress då han trivs väldigt bra med att vara med på deras resa som nykomlingar, där "Abdo" utvecklas varje dag, säger Rönnberg.

Agenten vill däremot inte namnge de intresserade klubbarna.

– Med respekt för Degerfors och eventuella intressenter så kommentarer vi aldrig namnen, säger agent Rönnberg och fortsätter:

– Det är alltid kul med intresserade klubbar, men ”Abdos” enda fokus är Degerfors och enbart Degerfors.

Saidi, 21, köptes från Norrby inför säsongen och står noterad för två mål och tre assist på fyra starter och sex inhopp i allsvenskan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.