Med sälta, citrus och hint av vita blommor

Mat & dryck
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Sommar, sol och höga temperaturer. Det kallar på uppfriskande vita viner. Gärna i kombination med sallader, vit fisk med citron, skaldjur och grillade grönsaker. Det kanske också kan vara ett tillfälle att prova något nytt?

Som ett vitt vin från Ungern, gjort på en mindre liga både inhemska och internationella druvor. Királyleányka, olaszriezling, hárslevelü och furmint med vänner matchar menyn ovan perfekt, tack vare sin sälta, sin livfulla citrusfrukt och hintar av vita blommor och mald peppar. Skruvas snabbt upp till balkongen, bryggan och picknickfilten. Hela 8000 flaskor av Soltész Egri Csillag Selection anlände den 6 juli.

Soltész Egri Csillag Selection 2020

Vinet: Soltész Egri Csillag Selection 2020

Nr: 92149, tillfälligt sortiment

Druvor: Királyleányka, hárslevelu, olaszrizling, muscat ottonel, pinot gris, sauvignon blanc och furmint.

Pris: 120 kr

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.