Insändare: Läkaren missade svärdotterns gallsten

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten är upprörd och ledsen över hur svärdottern behandlades av en läkare på akutmottagningen vid Centralsjukhuset i Karlstad.
Foto: HP Skoglund
Till dig läkare på CSK:s akutmottagning som tog emot min svärdotter, som då hade haft starka magsmärtor och inte kunnat äta eller sova på drygt en vecka, med orden: " Vi får in flera sådana som du varje dag. Gå hem och ät värktabletter."

Många smärtsamma dagar senare med sjukskrivning visar ultraljudet att hon har en stor gallsten som borde ha opererats akut då hon kom in. Dessutom är nu gallan så inflammerad att det inte går att operera i dagsläget. Ytterligare sjukskrivning och stark medicinering. Oro, djävulsk smärta och inte minst förlorad arbetsinkomst. Är du nöjd med din insats?

Du borde skämmas! Du verkar vara på helt fel plats i livet och ha gjort helt fel yrkesval. Inkompetens när den är som värst. Det är du och ingen annan som borde gå hem och stanna där – för med människor ska du inte ha något att göra i alla fall.

Ledsen och upprörd svärmor

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.