Hoppa till huvudinnehållet

En moped har vält – ambulans på plats

Publicerad:
En trafikolycka med en moped har inträffat i Björneborg. Foto: FREDRIK KARLSSON

En singelolycka har inträffat i Björneborg. Enligt uppgifter från SOS Alarm handlar det om en mopedolycka.

Olyckan ska ha inträffat i centrala Björneborg strax efter klockan 15.30. En moped ska ha vält. Ambulans är på plats för att ta hand om föraren. Inget läckage har uppstått från mopeden. Räddningstjänsten stannar kvar på platsen en stund för att bistå ambulansen.

Artikeltaggar

BjörneborgBrott & blåljusTrafikolyckor

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.