Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Karlskoga SK 2 tog ännu en seger

Publicerad:
Karlskoga SK 2 vann mot Ölme
Karlskoga SK 2 vann mot Ölme

Karlskoga SK 2 fortsätter starkt i division 7 Värmland östra herr i fotboll. När laget mötte Ölme hemma på Stråvallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-0 (2-0). I och med detta har Karlskoga SK 2 fyra segrar i rad.

Ölmes tränare Magnus Andersson:

– Vi gör trots 4-0 en bra match, tidigt underläge med 2-0 men efter det spelar vi bra och har flera bra lägen att göra mål. Rättvis seger för KSK men något mål för stor och vi borde gjort något mål. Bra prestation trots förlust.

Ikbal Yildirim gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Edwin Hellman och Tim Svensson.

Ölme har startat svagt och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Karlskoga SK 2 har tolv poäng.

I nästa match, söndag 4 juli, har Karlskoga SK 2 Storfors U borta på Rönningens IP 14.00, medan Ölme spelar borta mot Villastaden 2 18.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeKarlskoga SKStråvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.