Hoppa till huvudinnehållet

Tivemark tävlar om feelgood-titel

Publicerad:
Tomas Tivemark växte upp i Vålberg och har den värmländska berättarglädjen med sig i debutboken ”Vera Malms vidunderliga äventyr”.
Tomas Tivemark växte upp i Vålberg och har den värmländska berättarglädjen med sig i debutboken ”Vera Malms vidunderliga äventyr”. Foto: Gabriel Liljevall

Vem har skrivit Sveriges bästa feelgood-bok under det senaste året? Värmlandsbördiga Tomas Tivemark är en av författarna som gör upp om titeln.

Omröstningen har just dragit igång och sker på nätet, på initiativ av företaget Storytel och Feelgoodfestivalen.

Böckerna som tävlar har getts ut från våren 2020 till sommaren 2021 – ett trettiotal titlar.

Bland dem finns Tomas Tivemarks debutroman Vera Malms vidunderliga äventyr, men också Emma Hambergs Je m'apelle Agneta, Christoffer Holsts Solsken och parmesan och Carin Hjulströms Bara ett litet mord.

Omröstningen pågår till den 11 juli och kommer att resultera i fyra finalister, bland vilka en jury väljer ut vinnaren. Vinnaren presenteras på Feelgoodfestivalen i Waxholm i augusti.

Artikeltaggar

FörfattareLitteraturNöje/KulturStorytelTomas TivemarkVålbergVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.