Äntligen semesterdags

Signerat
PUBLICERAD:
Glad sommar!
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix / TT

Nu är det äntligen dags för lite semester igen. Jag har inte haft semester sedan coronan bröt ut. Då, förra vintern, hann jag komma hem med en veckas marginal innan allt stängde ned. Så jag känner ett uppdämt ledighetsbehov, även om jag inte direkt kommer att kunna – eller ens vilja, givet allt krångel – resa någonstans nu. I alla fall utom Sveriges gränser.

Ledarsidan kommer under de kommande fyra veckorna att rattas av Jonatan Lönnqvist, som skolats in redan den här veckan. Till vardags arbetar han som sångare och pedagog, bosatt i Västerås. Vi önskar honom välkommen till NWT.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.