Tre nyheter du inte vill missa

Brott & blåljus | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Här är tre nyheter från nwt.se som du inte vill missa.

Friidrottsprofiler i allvarlig olycka efter Karlstad GP

Under tisdagskvällen fick NWT larm om att det skett en trafikolycka i Långserud, mellan Säffle och Åmål. Friidrottsprofilerna Yannick Tregaro, Michaela Meijer och Gustaf Hultgren kraschade med sin minibuss på väg från GP-tävlingen i Karlstad.

Siffrorna avslöjar: Smittan minskade snabbt bland yngre - men ökar här

Barn och unga drabbades hårt under den plötsliga ökningen i Värmland. Åtgärder infördes och skolor stängde för sommaren. Därefter minskade fallen snabbt bland 13–15-åringarna, men bland de äldre tonåringarna fortsätter smittan att öka.

Han bytte tv-spel och Karlstad mot avokadoodling i Spanien

Pelle Lundborg, 43, startade spelbutik när han var 16 och var med när Nordic Games drog i gång i Karlstad. Numera är hans verksamhet långt från dataspelsvärlden. På en gård i Andalusien odlar han avokado och oliver och säljer till Sverige.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.