Hoppa till huvudinnehållet

Olof Palmberg fixade segern för Ämtervik U

Publicerad:
Ämtervik U vann mot Västanvik 2
Ämtervik U vann mot Västanvik 2

Det blev ett hattrick för Ämtervik U:s Olof Palmberg i matchen mot Västanvik 2 i division 7 Värmland norra herr i fotboll. Ämtervik U vann på hemmaplan med 4-1 (1-1). Najibullah Ahmadi gjorde också ett mål för segrarna, målet för Västanvik 2 gjordes av Martin Jakobsson.

Ämtervik U har nu fem poäng efter tre spelade matcher, medan Västanvik 2 är utan poäng efter två matcher.

Söndag 27 juni spelar Ämtervik U borta mot Viking FK/ NVFF 16.00 och Västanvik 2 mot Edebäck-Uddeholm hemma 14.00 på Granevik.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland norraFotbollLövviksvallenVästanviks AIFÄmterviks FF U

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.