Mina namnförslag

Signerat
PUBLICERAD:
Är det Erik och Linda som är ute på jobb?
Foto: Johan Nilsson/TT

Karlstads kommun har införskaffat 11 stycken robotgräsklippare, och har gått ut med en vädjan till allmänheten om att hitta på namn till dessa. Så jag tänkte här komma med mitt bidrag. Hade det inte varit för det snöpliga slutet för Muminparken hade jag föreslagit figurer ur Muminvärlden.

Nu råkar jag känna till ett företag som för många år sedan skaffade två robotgräsklippare och namngav dem efter ägarna. Så mitt ödmjuka förslag är att kommunens får namn efter de ledande kommunpolitikerna. Med kommunalråd och gruppledare blir det också just elva stycken. Så döp dem till Per-Samuel, Alexander, Erik, Niklas, Frida, Monika, Linda, Anders, Parvane, Kjell och Peter.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.