Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Hjälpsamma ungdomar gör oss äldre stolta

Publicerad:
Insändarskribenten har fått hjälp med matleveranser av trevliga ungdomar under pandemin och känner stolthet över det unga Sverige.
Insändarskribenten har fått hjälp med matleveranser av trevliga ungdomar under pandemin och känner stolthet över det unga Sverige.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Under det senaste året har de flesta av oss fått ändra våra inköpsvanor och bland annat handla online. Jag vill uppmärksamma de trevliga ungdomarna på Ica Maxi Bergvik som så fint hjälpt oss i denna nya situation.

På ett fint och respektfullt sätt har ni levererat våra varor till oss. Med glädje, pålitlighet, flexibilitet, glatt humör och med humor har ni bidragit till att underlätta anpassningen till ett nytt sätt att handla.

När vi nu snart återgår till att handla själva i butik, kommer vi att se tillbaka på vår tid med er online med positiva känslor. Ni har visat professionalitet som bådar gott för era framtida yrkesval och som gör oss äldre stolta över det unga Sverige.

Stort tack för gott samarbete och lycka till i era kommande yrkesval!

Emelie Nilsson

Artikeltaggar

InsändareKarlstadKonsumtion