Ljudvandring med Marit Kapla och Anna Asplind

Publicerad:
Marit Kapla medverkar under ljudvandringen vid Sjösala. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Under namnet Naturens rörelser/Berättelsens natur möts författaren Marit Kapla och koreografen Anna Asplind den 22 maj. Under en ljudvandring som tar avstamp på Sjösala i Östra Ämtervik leds deltagarna genom landskapet vid Fryken.

Marit Kapla skrev Berättelsens natur efter att ha vandrat i Värmland under drygt en vecka för några år sedan.

"Under vandringen lyssnar vi på delar av Marit Kaplas reflektioner och tankar från sin vandring samtidigt som hennes text möter Anna Asplinds koreografiska förslag som får oss att uppmärksamma landskapet, dess förutsättningar, utmaningar och möjligheter genom kroppen", skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Alma Löv satsar på konserter även vintertid

Evenemanget är en del av Rural Movements som är ett samarbete mellan Riksteatern, Region Värmland, Riksteatern Värmland, Kultur på landsbygd och Alma Löv Museum of Unexp. Art. För mer info se ruralmovements.se.

Artikeltaggar

Alma LövAnna AsplindDansFrykenLitteraturMarit KaplaNöje/KulturRiksteaternSjösala Dansbana

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare