Hoppa till huvudinnehållet

Stannade på handikapplats – hotades med ”rum 17 i polishuset”

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild.

Kvinna fick ett telefonsamtal och valde att svänga in på en handikapparkering för att snabbt kunna svara.

Då gick en man till angrepp. Han utgav sig för att vara polis, knuffade henne och hotade med ”rum 17 i polishuset”.

Händelsen inträffade på måndagskvällen, utanför en Icabutik i Karlstad.

– Mannen kom fram och skrek till henne att hon skulle flytta sig. Han skrek också att han var polis, men det är han uppenbart inte. Så skulle en polis aldrig bete sig, säger Stefan Sundberg, stationsbefäl vid polisen i Karlstad.

Trots att kvinnan flyttade sig till en annan parkeringsplats var mannen inte nöjd. När hon gick ut ur bilen knuffade han henne, och uttalade att hon skulle ”komma till rum 17 på polishuset så ska du få se vad jag kan göra med dig”.

Kvinnan har nu polisanmält händelsen. Polisen rubricerar det som ofredande.

Artikeltaggar

BrottBrott & blåljusKarlstadOfredandePolisanmälanStefan Sundberg

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.