Hoppa till huvudinnehållet

Lindberg skrällde på V64

Publicerad:
Kristian Lindberg vann med Himalya Sisu på Mantorp.
Kristian Lindberg vann med Himalya Sisu på Mantorp. Foto: Kristina Green

Det blev stora värmländska framgångar på Mantorp under måndagskvällen.

Kristian Lindberg ordnade en överraskning när han vann V64-6 med Himalaya Sisu till oddset 21,88. Efter ett lopp i rygg på ledaren kom Himalaya Sisu ut i andraspår på den sista långsidan och kunde ta karriärens första seger.

Björn Goop tog en trippel som tränare. Han vann själv med Astronascente Zac, som fick trava utvändigt om ledaren sista 1 500 meterna, och med Cena från spets. Dessutom vann Jörgen S Wallin lopp tio från spets med J.J.Stitch.

Magnus Jakobsson vann V64-1 med Stefan P Pettersson-tränade Amerindienne. Som tränare hade Jakobsson en tredjeplats med Global Attitude efter ett lopp i andra par utvändigt.

En tredjeplats tog även Mikael J Andersson med M.T.Orlando efter resa i tredje par utvändigt i det tredje loppet.

Artikeltaggar

Björn GoopKristian LindbergMagnus JakobssonMantorpMikael J AnderssonTravV64

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.