Dotter gästar Nisse Landgren

Publicerad:
Nisse Landgren möter Dotter och Ismael Ataria. Foto: Carl Edlom

Musikern och sångaren Nisse Landgren har under många år arrangerat avskalade artistmöten under vinjetten "Nisses hörna". Nu bjuder han in melloartisten Dotter och Hagforspoeten Ismael Ataria till ett musikaliskt möte som går att följa digitalt.

– Jag har valt Dotter och Ismael av två skäl, förklarar Nisse Landgren.

– För det första är de båda väldigt bra, engagerade och tydliga i sitt artisteri. Även om jag inte känner nån av dem sen förut så känns de som vänner. Och för det andra – de är båda från Värmland. Arvika och Hagfors. Bara en sån sak.

Konsertmötet – där prat varvas med musik – spelas in på Musikhögskolan Ingesund och visas live på Youtube den 11 maj med start kl 16. Arrangemanget är ett samarrangemang mellan Karlstads universitet och Region Värmland.

Arvikaduon: ”Får jobba motströms”

Artikeltaggar

ArvikaDotterHagforsIsmael AtariaKarlstads universitetMusikMusikhögskolan IngesundNils LandgrenNöje/KulturRegion VärmlandRegionerYoutube

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare