Insändare: Sluta festa på campus

Insändare | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten hoppas att vården inte får ännu mer belastning ”på grund av att ett hundratal oansvariga studenter super”. Genrebild från 1971.
Foto: Svenskt Pressfoto / TT /

Nu får det vara nog. Hela campus i Karlstad är fyllt med berusade studenter. Avståndet är centimeter och inte meter. Var är respekten? Jag tvivlar starkt på att alla som festar är vaccinerade mot covid.

Jag blir genuint ledsen och arg över att studenter inte bryr sig om sina medmänniskors hälsa. Jag sitter inlåst i min lägenhet och kämpar med mina studier på distans, och undervisning på campus känns som ett minne blott.

Jag hoppas verkligen inte att vården får ännu mer belastning på grund av att ett hundratal oansvariga studenter super för att det är "kul". Skärpning, snälla.

Ledsen student

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.