Hoppa till huvudinnehållet

Jätteskräll på V4 av Notation

Publicerad:
""
"" Foto: ""

Den rätta V4-raden på Axevalla gav 95 704 kronor. En stor del i den höga utdelningen hade Notation som vann den andra avdelningen med Nathalie Blom till oddset 95,25.

Det är Jenny Jonsson Ryman som tränar Notation som från sin startplats i det tredje ledet fick inleda loppet på innerspår.

1 300 meter från mål valde Nathalie Blom att gå ut i andraspår och i den näst sista kurvan fick Notation rygg på loppets favorit Van Gils. Till slut kunde Blom köra rakt fram i andraspår och Notation vann med knapp marginal före Petter Glittum-tränade Emerick med Magnus Jakobsson. Det var en häst tränad av Petter Glittum även som trea i Callum.

Magnus Jakobsson hade även en andraplats med en egentränad häst. Det var i det femte loppet som Sommarskuggan avslutade vasst men förlorade på målfoto mot spetshästen Teanie. Det var andra starten i rad som Sommarskuggan förlorade med minsta möjliga marginal.

Carl Johan Jepson vann det sjätte loppet med Teaton Britannica, som störtdök den sista biten efter ett snällt upplägg från tredje par utvändigt.

I det avslutade loppet blev det andraplats för Kristian Lindberg med Carlos Lennon som tränas av Sofie Karlsson.

Artikeltaggar

AxevallaCarl Johan JepsonCarlos LennonJenny Jonsson RymanKristian LindbergMagnus JakobssonNathalie BlomTravV4

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.