Hoppa till huvudinnehållet

Hon tar över som ny ordförande

Publicerad:
Jessika Lundgren, vd på HSB Värmland, är ny ordförande i Handelskammaren Värmlands styrelse. Foto: Handelskammaren Värmland

Jessika Lundgren, 50, har valts till ny ordförande i Handelskammaren Värmlands styrelse.

Styrelsen för Handelskammaren Värmland representerar de över 1100 medlemsföretagen i länet. Vid torsdagens digitala årsmöte och stämma valdes Jessica Lundgren, vd på HSB Värmland, till ny ordförande efter att ha suttit som vice ordförande i ett år. Hon efterträder Håkan Thorell på Aston Thorell Advisory.

–Handelskammaren har en viktig roll att spela som en regional näringslivsröst, mötesplats och internationell hubb. I en osäker och utmanande tid är det än viktigare att vi driver på utvecklingen tillsammans, nära våra medlemsföretag. Handelskammaren fortsätter att jobba lyhört och ställa om för att möta de behov som företagen har – både här och nu och på lång sikt, säger Jessika Lundgren i ett pressmeddelande.

Jessica Lundgren är utbildad gymnasieingenjör och har tidigare arbetat som bland annat förvaltningschef på Riksbyggen. På Handelskammarens sajt går det att läsa mer om Jessica Lundgren.

Ledamöter i Handelskammaren Värmlands styrelse

Jessika Lundgren, HSB Värmland, ordförande (nyval)

Maria Stenberg, &Stenberg Kommunikation, vice ordförande (nyval)

Anders Kjällström, Branäsgruppen (omval)

Ann Collander, Clarahälsan (omval)

Malin Kilian, Valmet (omval)

Josefin Knarrström Bergh, Wermlands Invest (omval)

Patrik Hjelte, McDonald’s (nyval)

Anders Bäckman, Fryksdalens Sparbank (nyval)

Anneli Borg Lundgren, Coop Värmland (nyval)

Artikeltaggar

Handelskammaren VärmlandJessika LundgrenNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.