Hoppa till huvudinnehållet

Jätteskräll på V64 av Magnus Jakobsson

Publicerad:
Magnus Jakobsson var i skrälltagen på måndagskvällen.
Magnus Jakobsson var i skrälltagen på måndagskvällen. Foto: Andreas Dagström

Det var ingen som hade sex rätt vid måndagens V64-omgång på Mantorp.

En stor del i det hade Magnus Jakobsson som vann med 77-oddsaren Chip Mc Kei'em.

Det var i den fjärde avdelningen som Magnus Jakobsson ordnade jätteskrällen med Lindesbergshästen Chip Mc Kei'em. Som en skräll i loppet körde Jakobsson ett avvaktande lopp i fjärde par invändigt. Luckan kom en bit in på upploppet och via en vass avslutning hann Chip Mc Kei'em fram till en knapp seger till oddset 77,18.

Mikael J Andersson vann det tionde loppet med Bahama Passion, som tränas av Tommy B Andersson. Bahama Passion kom till ledningen och vann enkelt.

Inom V64-spelet hade Andersson en andraplats med Alvena Vagaboy och en tredjeplats med egentränade Kom Leia. Han avslutade kvällen med att sluta fyra med Hunter Mahan.

I Rättvik körde man ett breddtrav.

Marcus Schön vann det sista loppet med hemmahästen Dacore. Det femte loppet vann Nathalie Blom med Björnli Ada före Gompen Elden med Kenneth Larsson.

Artikeltaggar

Magnus JakobssonMantorpMikael J AnderssonRättvikTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.