Grammisnominering för Hederos

Publicerad:
Hederosgruppen, med Martin Hederos i gulbrun mössa, är nominerade i kategorin Årets jazz.

När Grammisgalan nu stötvis avslöjar årets nomineringar har den värmländska musikern Martin Hederos band Hederosgruppen norpat en av nomineringarna i kategorin Årets jazz. Gruppen nomineras för fjolårets album "Storstrejk" och bland de andra i samma kategori återfinns bland andra Amanda Ginsburg och Ellen Andersson.

Flest nomineringar har Anna Diaz med fyra stycken, den kontroversiella rapparen Yasin har hittills två nomineringar.

Artikeltaggar

HiphopJazzMartin HederosMusikNöje/Kultur

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare