Hoppa till huvudinnehållet

Grammisnominering för Hederos

Publicerad:
Hederosgruppen, med Martin Hederos i gulbrun mössa, är nominerade i kategorin Årets jazz.

När Grammisgalan nu stötvis avslöjar årets nomineringar har den värmländska musikern Martin Hederos band Hederosgruppen norpat en av nomineringarna i kategorin Årets jazz. Gruppen nomineras för fjolårets album "Storstrejk" och bland de andra i samma kategori återfinns bland andra Amanda Ginsburg och Ellen Andersson.

Flest nomineringar har Anna Diaz med fyra stycken, den kontroversiella rapparen Yasin har hittills två nomineringar.

Artikeltaggar

HiphopJazzMartin HederosMusikNöje/Kultur

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.