Hoppa till huvudinnehållet

Renoveringen gjorde Sandra till framgångsrik influencer – nu säljer hon villan

Publicerad:
Sandra Östlind, 32, säljer nu gården som hon renoverat sedan 2019. Foto: Helena Karlsson

Influencern Sandra Östlind, 32, säljer gården som hon renoverat sedan 2019.

– Jag lämnar med både sorg och glädje.

För ett och ett halvt år sedan köpte hon Sörbergets gård utanför Grums och har rustat upp och renoverat den.

– Jag älskar gården och huset så det är klart att lite av min själ kommer att finnas kvar här. Men jag hoppas att någon annan kommer att kunna njuta av gården och huset. Jag är väldigt glad över att jag har fått gett gården nytt liv.

Sörbergets gård ligger ute till försäljning.
Sörbergets gård ligger ute till försäljning. Foto: Foto: Linn Malmén/Linn Malmén AB

Sandra Östlind har bott i huset med sina två barn. När hon köpte gården så hade den stått tom några år och en stor renovering behövdes. Renoveringen av gården har hon visat upp på sitt Instagramkonto och följts av drygt 80 000.

Det är med både sorg och glädje som hon lagt ut gården till försäljning.

– Det är inte bara att lämna på grund av allt arbete jag har lagt ner. Samtidigt så är det mycket glädje eftersom jag har fått rusta upp gården och jag har gjort det helhjärtat. Jag är nöjd över att jag har fått göra det här.

Även om hon inte bott på gården så länge så har inte beslutet om att sälja gården kommit över en natt.

– Det är inget spontant beslut utan något som växt fram under en längre tid. Det känns bra att jag har tagit det här beslutet.

Bor kvar

Sandra Östlind kommer att stanna kvar i Grums och fortsätta att driva Instagramkontot Sandras hem.

Varför hon säljer gården vill hon inte berätta.

– Det är personliga skäl så det är inget jag kommer att gå ut med.

Husköpet blev en succé för influencer-Sandra

Artikeltaggar

GrumsHus och hemInfluencerInredningInstagramSandra ÖstlindSociala nätverk

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.