Tre nyheter du inte vill missa

Nyheter
PUBLICERAD:
Tre nyheter på nwt.se i dag som du inte vill missa.

Advokatbråk i misstänkta bordellhärvan - ”Jag vill byta”

Hon är missnöjd med sin advokat efter tillslaget mot den misstänkta bordellen. Men Carl-Gustav Elwe vägrar att lämna sitt uppdrag - och menar att den 29-åriga kvinnan styrs utifrån. ”Det är inte NN:s vilja att byta försvarare utan någon annan person.” skriver han i ett mejl till tingsrätten.

Inget besked från Norge om gränsen

Inga datum sätts för när Norge ska kunna öppna gränsen mot Sverige. Men det blir lättnader vad gäller besök för de som bor i Norge.

Lista: Degerfors största profiler genom tiderna

Att göra en tio i topp-lista på de största spelarna genom Degerfors IF:s framgångsrika historia är ingen lek. Det finns, milt sagt, några lirare att välja mellan. Och lika många åsikter. Men här är ett försök. Håll tillgodo.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.