Hoppa till huvudinnehållet

Misstänkt påverkad körde runt i centrala Karlstad

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Stina Stjernkvist/TT

En man i 30-årsådern misstänks för grovt rattfylleri i centrala Karlstad under fredagen.

Mannen ska ha kört i centrala Karlstad och färden tog slut i ett dike på kronoparken. Ingen ska ha skadats av händelsen. Även föraren ska ha klarat sig bra enligt polisen. Mannen misstänks ha varit påverkad och hans körkort ska sedan tidigare vara återkallat.

Mannen står nu misstänkt för grovt rattfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

Artikeltaggar

Brott & blåljusGrov olovlig körningrattfylleri dagsböterTrafikolyckorVårdslöshet i trafik

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.