Prins Carl Philip och Sofia har fått en son

Publicerad:
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Prinsessan Sofia har fött en pojke på Danderyds sjukhus. Den nyfödda väger 3220 gram och är 49 cm lång, uppger Kungahuset i ett pressmeddelande.

"Vi är så glada och tacksamma för att få välkomna vår tredje son till familjen. Den här dagen har både vi och hans två storebröder längtat efter. Nu ser vi fram emot att få lära känna vår nya familjemedlem" säger Prins Carl Philip som var med vid förlossningen.

Artikeltaggar

Inrikes/utrikesKungahusetPrins Carl PhilipPrinsessan SofiaStockholm

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare