Hoppa till huvudinnehållet

Lördagskväll med Fröken Elvis

Publicerad:
Fröken Elvis ställer sig på en scen i Gnosjö och konserten sänds ut bland annat via teaterföreningar i Värmland.
Fröken Elvis ställer sig på en scen i Gnosjö och konserten sänds ut bland annat via teaterföreningar i Värmland. Foto: Sabina Donsér

På lördag kväll, den 27 mars, är det dags för den tredje och sista föreställningen i satsningen från Gnosjö. På scenen: Fröken Elvis.

Teaterföreningarna i Säffle, Torsby och Karlstad är med i samarbetet som Riksteaterföreningen i Gnosjö tagit initiativ till. Föreställningarna livesänds från scenen i Småland via de totalt 60 deltagande föreningarnas Facebooksidor.

– Alla dessa teaterföreningar törstar efter att komma med lite positivt och spännande till sina medlemmar och besökare, skriver Säffle teaterförening i ett utskick.

123 Schtunk var först ut, sedan kom Carl-Einar Häckner och nu avslutas satsningen med musikgruppen Fröken Elvis, vars specialitet är att översätta Elvislåtar till svenska.

Artikeltaggar

Elvis PresleyGnosjöKarlstadKarlstads riksteaterföreningMusikRiksteaternSäffleSäffle TeaterföreningTeaterTorsbyVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.