TV: Livet värt att leva: Kärleken till livet

Samhälle
PUBLICERAD:
I tredje avsnittet av årets Livet värt att leva möter vi S´sångerskan Annika Thörnquist, skådespelaren och dramatikern Olof Wretling, museichefen Stella Broos, komikern Malte Hallquist och Aftonbladets kulturchef Karin Pettersson.

Sångerskan Annika Thörnquist, skådespelaren och dramatikern Olof Wretling och museichefen Stella Broos om kärleken till kulturen och till livet.

Komikern Malte Hallquist om två föräldrars kärlek till en alldeles särskilt älskad dotter.

Aftonbladets kulturchef Karin Pettersson om vad den sociala distansen gör med oss människor, och vad vi verkligen värdesätter när allting ställs på sin spets.

Sändningarna programleds av Jakob Rubenson och de kommer – förutom att synas här – att publiceras på Svenska kyrkan Karlstads stifts webbsida och i sociala medier.

Livet värt att leva är temadagar som sker på initiativ av Svenska kyrkan i Karlstads stift, och som har arrangerats sedan 2011. Normalt brukar det ske genom till exempel seminarier och scensamtal runt om i Värmland och Dalsland, något som inte är görbart i år.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.