Selena Gomez - Från Iglesiasfabriken

Skivor
PUBLICERAD:

Selena Gomez

Revelación
(SMG/Interscope)

Det kan hända att jag ger mig ut på tunn och hal is här eftersom det spanska språkområdet inte är min specialitet, men ändå: vad är det med allt detta bailande?

Jag hade ännu inte hämtat mig från Alvaro Estrellas höftvickaroffensiv förra helgen innan en ep på spanska med Selena Gomez rullades ut. Nu vill jag naturligtvis inte på något sätt påstå att Selena Gomez inte höjer sig över vanlig svensk mellostandard, men det måste ju finnas låtar på spanska som inte är sådär ogenerat tillverkade i Iglesiasfabriken?

Det oupphörliga viskandet blir statiskt till slut och det här himla dansandet alltså som man tydligen kan göra låt efter låt om. Säkert kodspråk för något helt annat, men det blir ändå segt i längden.

Bästa låt: Vicio

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.