Note får ny stororder – värd 50 miljoner per år

Publicerad:
Elektroniktillverkaren Note i Torsby bygger ut och har vunnit en affär i mångmiljonklassen. Foto: Aron Eriksson

Elektronikföretaget Note i Torsby har vunnit ännu en affär i mångmiljonklassen. Det handlar om att tillverka kundanpassad industrielektronik. Tillväxten beräknas till minst 50 miljoner kronor per år.

Note i Torsby har tagit hem flera affärer i mångmiljonklassen och här kommer den senaste i raden.

Det handlar om ett flerårigt uppdrag att tillverka avancerad kundanpassad industrielektronik till kunden. Tillväxten beräknas till minst 50 miljoner kronor per år.

Serietillverkning kommer att i fabriken i Torsby under andra halvåret i år och förväntas snabbt komma upp i stora volymer. Utvecklingen ligger väl i fas med den pågående utbyggnaden av kapaciteten i Torsby, skriver Note i ett pressmeddelande.

Note vann order värd 50 miljoner – omsättningen kan fördubblasNote i Torsby expanderar: ökar försäljning med 85 miljoner

– Efter höstens osäkerheter och lageranpassningar i kundledet kopplade till pandemin ser vi nu en tydlig återhämtning av efterfrågan – särskilt i Sverige, Estland och Kina. Det är också glädjande att vi fått förtroendet och vunnit denna nya affär till en av våra största kunder med mycket högt ställda kvalitetskrav, säger Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef.

Artikeltaggar

Johannes Lind WidestamKarin NicholsNäringslivNoteTorsby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare