TV: Livet värt att leva: När det inte blev som det var tänkt

Publicerad:

Pär Johansson skulle genomföra en Ironman när han på en träningsrunda krockade med en lastbil och livet tog en ny vändning. I kvällens sändning pratar Pär om livet efter olyckan. Ni möter också Anna Ardin, diakon i Equmeniakyrkan; Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn, samt Charlie Boström och Lia Örnborn som går på Sundstagymnasiet i Karlstad.

Anna Ardin är diakon i Equmeniakyrkan och aktuell med boken I skuggan av Assange.

Anna anmälde Assange – "Det går att få upprättelse utan straff"

Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn, vara bara ett år när hennes föräldrar tvingades fly från Sarajevo till Sverige 1995.

Charlie Boström och Lia Örnborn går på Sundstagymnasiet i Karlstad. För ett år sedan fick Charlie frågan hur länge det skulle fungera att plugga på distans. Till påsk, max var svaret den gången. Nu är det snart påsk igen.

Sändningarna programleds av Jakob Rubenson och de kommer – förutom att synas här – att publiceras på Svenska kyrkan Karlstads stifts webbsida och i sociala medier.

Livet värt att leva är temadagar som sker på initiativ av Svenska kyrkan i Karlstads stift, och som har arrangerats sedan 2011. Normalt brukar det ske genom till exempel seminarier och scensamtal runt om i Värmland och Dalsland, något som inte är görbart i år.

Artikeltaggar

Livet värt att levaPlaySamhälle

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare