Hoppa till huvudinnehållet

Digital konferens ska stärka eventbranschen

Publicerad:
Visit Värmlands vd Mia Landin är moderator under konferensen.
Visit Värmlands vd Mia Landin är moderator under konferensen. Foto: Tommy Andersson

Hur kommer evenemangsbranschen att se ut efter corona, och vad krävs för att bli en framgångsrik evenemangsarrangör? De frågorna ska stötas och blötas på den digitala konferensen Framtidens vinnande evenemang.

– Vi måste tillsammans ta sikte på ”dagen efter imorgon” och därför bjuder Visit Värmland tillsammans med Visit Dalsland och Visit Oslo Region in företag, föreningar och organisationer till en digital kunskaps- och inspirationskonferens kring Framtidens vinnande evenemang, skriver Visit Värmland i ett pressmeddelande.

Inspirations- och kunskapsdagen fokuserar på vikten av struktur, långsiktighet och hållbarhet.

Deltar via länk

Konferensen sänds digitalt från Karlstad den 23 mars och både deltagare och föreläsare deltar via länk. Deltagarna kommer från både Norge och Sverige. Moderator är Mia Landin, vd på Visit Värmland.

– Branschen har det tufft och med den här dagen vill vi både inspirera, peppa och skapa en god grund till nya idéer inför framtidens vinnande evenemang. Vi har ett innehållsrikt program som kommer att fylla deltagarna med värdefull kunskap, säger Mia Landin.

Konferensdeltagarna kommer att få lyssna till föreläsare från bland andra Svenska Riksidrottsförbundet/Centrum för idrottsevenemang, Göteborg & Co, Innovasjon Norge samt från ETOUR turismforskningscentrum.

Deltar gör även evenemangsarrangörer från Värmland och Østfold som delar med sig av sina erfarenheter kring att jobba med inkludering och samverkan, lönsamhet, mål och långsiktighet.

Artikeltaggar

BesöksnäringMia LandinTurismVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.